Κάλεσμα Ανοιχτής Πρωτοβουλίας Ειδικευομένων Ιατρών




Καλούμε σε συνάντηση στις 30/8/2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8 το απόγευμα, στην Πλατεία Μερκούρη, Ανω Πετράλωνα, Αθήνα.


Θέμα συζήτησης: Η αυθαίρετη και επικίνδυνη διαχείρηση της απόφασης του ΣτΕ και της Νομοθετικής Ρύθμισης από το Υπουργείο Υγείας και τις Νομαρχίες.


Καλούμε σε συνάντηση τη Δευτέρα, 2/8/2010 και ώρα 19:00, προκειμένου να συζητήσουμε τη Νομοθετική Ρύθμιση που αφορά τους ειδικευόμενους Ψυχιατρικής, Νευρολογίας, Παιδοψυχιατρικής και Φυσιατρικής.

Για όσους ενδιαφέρονται, η συνάντηση θα γίνει στην πλατεία Μερκούρη (Άνω Πετράλωνα), καθώς, λόγω καλοκαιριού, είναι δύσκολο να βρεθεί κάποια αίθουσα.

Κατόπιν της Συνέλευσης στις 19/7/1010, αποφασίστηκε συνάντηση τριών αντιπροσώπων
τηνΤρίτη 20/7/2010 στις 12.30 με την Υπουργό ή αρμόδιο αντιπρόσωπο και κατάθεση κειμένου με τις προτάσεις της Ανοικτής Πρωτοβουλίας, όπως αυτές αποφασίστηκαν κατά την ανωτέρω συνέλευση.

Συνέλευση Ανοιχτής Πρωτοβουλίας

Δευτέρα, 19/07/2010 στις 19.00

Γραφεία ΟΕΝΓΕ, Μάρνης 30

Θέματα:

1) ενημέρωση για την παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας
2) συζήτηση για τη διεύρυνση των προτάσεων προς το Υπουργείο Υγείας κ
3) προγραματισμό νέας παράστασης διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας,εντός της επόμενης εβδομάδος.

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ενημερωτικό επίσκεψης της τριμελούς επιτροπής της Α.Π.Ε.Ι στο Υπουργείο Υγείας

Σήμερα, ημέρα Τρίτη, 20-7-10, τριμελής επιτροπή της Ανοιχτής Πρωτοβουλίας Ειδικευομένων Ιατρών, επισκέφθηκε το Υπουργείο Υγείας με την προοπτική της γνωστής συνάντησης με την Υπουργό Υγείας. Όσο ήμασταν εκεί, η Υπουργός κα Ξενογιαννακοπούλου, δεν ήταν στο Υπουργείο και όταν εμείς φύγαμε εμφανίστηκε, καθώς σε τηλεφωνική αναζήτηση του κου Τσοπανίδη, Διευθυντή Υπουργού, που ούτε αυτή ευοδώθηκε, ο κος Τσοπανίδης μίλαγε με την Υπουργό. Με άλλα λόγια όλοι εξαφανίζονται σε ενδεχόμενη συνάντηση μαζί μας και όλοι εμφανίζονται επί τη απουσία μας!
Υπάλληλος από το Γραφείο Προσωπικού μας ενημέρωσε ότι συνεχίζεται η ανασύνταξη των πινάκων αναμονής, καθώς δεν έχουν λάβει διαφορετικές οδηγίες από αυτές που εκτίθενται στην γνωστή προς τις Νομαρχίες εγκύκλιο του Υπουργείου … .
Στη συνέχεια, πρωτοκολλήθηκε η πρόταση της Ανοιχτής Πρωτοβουλίας στο γραφείο της Υπουργού (αρ. πρωτ. 90001/20-7-2010) και στη Διεύθυνση Νομικών Προσώπων (αρ. πρωτ. 90037/20-7-2010) με αίτηση για απάντηση σχετική με τη πρόταση της Πρωτοβουλίας. Επίσης κατατέθηκε αίτηση (αρ. πρωτ. 90003/20-7-2010) για τη διευκρίνιση του τρόπου με τον οποίο είναι δυνατό να επιτευχθεί συνάντηση με την Υπουργό, καθώς οι επανειλημμένες προσπάθειες συνάντησης μαζί της δεν έχουν καρποφορήσει, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη δύο ραντεβού σε εκκρεμότητα.
Οι περαιτέρω ενέργειες θα κριθούν από την απάντηση του Υπουργείου και από την κινητοποίηση των ειδικευομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου